Ferry Doedens

Wie ben jij?
Ben op dit moment heel druk met WICKED en GTST en allemaal andere leuke dingen die ik aan het doen ben. Ik probeer weer een nieuwe single te maken en dan even kijken hoe het loopt! Woon lekker in Amsterdam, heb een relatie met Nuno en hebben sinds kort een hondje Bobbie...die woont in dit huis maar niet van mezelf.

Welk advies wil je geven aan lesbische, bi-, homo-, en transgenderjongeren?Blijkbaar is het nog niet helemaal geaccepteerd in Nederland, of zeggen mensen dat ze dat wel doen, maar als het dan te dicht bij komt vinden ze het al snel "vies".
De reacties op de zoen van Edwin en Lucas in 2011 bracht ook veel opschudding omdat het nog nooit zo op tv was laten zien en vooral niet in een soap (GTST). Ik wil meegeven dat je altijd naar je gevoel moet luisteren en waar je zelf het gelukkigst bij voelt. je hoeft niet direct uit de kast te komen als je maar voor jezelf uitzoekt waar jij je goed bij voelt. En als vrienden/kennisen/familie je niet willen accepteren voor hoe jij bent dan kan dat heel lastig zijn maar probeer er toch over te praten met ze. Ik heb er gelukkig nooit geen moeite mee gehad om het te vertellen bij m'n ouders of vrienden dus ik kan er zelf niet heel goed over meepraten.